Akció!

Medicine fekete Szoknya Stargazer

7 990 Ft 2 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-15901347879722 Kategória:

Medicine fekete Szoknya Stargazer lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya MEDICINE az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 2990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Szoknya kollekció Medicine. egyszerű szabású modell, sima anyagból készült. – Egyszerű stílus. – Sima anyag. – Vékony anyag. – Bélelt modell. – Derékban szűk, rugalmas szalag. – Derék szélesség: 30 cm. – Hosszúság: 72 cm. – Megadott méret: S. alap modell egyenes forma Skład: 100% poliészter ID produktu: 6930-SDDD02 Kod producenta: RW17.SDDD02

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Medicine fekete Szoknya Stargazer csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák