Akció!

Medicine fekete Ruha Stargazer

9 990 Ft 4 290 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-125901347902222 Kategória:

Medicine fekete Ruha Stargazer lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya MEDICINE az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 4290.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Medicine. anyag díszítő szegély készült illeszkedő modell. – Szűk fazon. – Csónaknyakú. – Sima anyag. – Egy vékony, rugalmas anyag. – Díszes redőkkel készült modell. – Hosszúság: 94 cm. – Hónalj alatti szélesség: 40 cm. – Megadott méret: S. alap modell mini Skład: Alapanyag: 5% elasztán, 30% poliamid, 65% viszkóz Anyag 1: 100% poliészter ID produktu: 6930-SUDD10 Kod producenta: RW17.SUDD10

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Medicine fekete Ruha Stargazer csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák