Akció!

Medicine ezüst Szoknya Fairground

7 990 Ft 2 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-25901347811104 Kategória:

Medicine ezüst Szoknya Fairground lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya MEDICINE az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 2990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Szoknya kollekció Medicine. Alakhoz igazodó szabású modell, Ökológiai bőrből készült. – Szűk modell. – regular derék. – Cipzáras zárás. – Rejtett csat. – Sima anyag. – Dekoratív eldolgozások. – Dekoratív varrások. – Derék szélesség: 34 cm. – Hosszúság: 44 cm. – Megadott méret: S alap modell Skład: 100% PU ID produktu: 6930-SDD102 Kod producenta: RW17.SDD102

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Medicine ezüst Szoknya Fairground csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák