Mayoral testszínű Gyerek ruha 128-167 cm

14 805 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-12812806958056087 Kategória:

Mayoral testszínű Gyerek ruha 128-167 cm lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Mayoral az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 14805.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Gyerek Ruha kollekció Mayoral. Csipkés anyagból készült egyenes modell. – Egyszerű stílus. – Kerek nyakkivágás. – Rövidujjú. – Cipzár takaró. – Vékony anyag. – Bélelt modell. – Bekoratív szegély. alap modell mini Skład: Bélés: 35% pamut, 65% poliészter Alapanyag: 100% poliészter ID produktu: 4921-SUG028 Kod producenta: 6958.56.8G

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Mayoral testszínű Gyerek ruha 128-167 cm csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák