Mayoral sötétkék Gyerek szoknya 80-98 cm

7 559 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-8012801900010124 Kategória:

Mayoral sötétkék Gyerek szoknya 80-98 cm lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Mayoral az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 7559.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Szoknya kollekció Mayoral. Kiszélesedő szabású modell, sima kötött anyagból készült. – Kiszélesedő fazon. – Derékban szűk, rugalmas szalag. – Derékban rugalmas szalag. – Bélelt modell. – Dekoratív részletek. alap modell kiterjedt forma Skład: Bélés: 100% pamut Alapanyag: 100% poliészter ID produktu: 4921-SDG006 Kod producenta: 1900.10.4H

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Mayoral sötétkék Gyerek szoknya 80-98 cm csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák