Mayoral rózsaszín Gyerek szoknya 98-134 cm

8 539 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-9812803908034034 Kategória:

Mayoral rózsaszín Gyerek szoknya 98-134 cm lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Mayoral az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 8539.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Gyerek szoknya kollekció Mayoral. Kiszélesedő szabású modell, mintás anyagból készült. – Kiszélesedő fazon. – Mintás anyag: – Dekoratív részletek. bordás kiterjedt forma Skład: Bélés: 50% pamut, 50% poliészter Alapanyag: 100% pamut ID produktu: 4921-SDG00C Kod producenta: 3908.34.6G

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Mayoral rózsaszín Gyerek szoknya 98-134 cm csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák