Akció!

Mayoral krém Gyerek ruha 68-98 cm

9 290 Ft 7 390 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-7411702947023096 Kategória:

Mayoral krém Gyerek ruha 68-98 cm lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Mayoral az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 7390.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Gyerek Ruha kollekció Mayoral. Kötött aplikációval készült egyenes modell. – Egyszerű stílus. – Hosszúujjú. – Kerek nyakkivágás. – Bélelt modell. – Dekoratív részlet elöl. bordás mini Skład: 30% pamut, 5% elasztán, 65% poliészter ID produktu: 4930-SUG016 Kod producenta: 2947.23.4G

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Mayoral krém Gyerek ruha 68-98 cm csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák