Mango Kids kék Gyerek szoknya Marionne 74-98 cm

5 995 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-7428431729318671 Kategória:

Mango Kids kék Gyerek szoknya Marionne 74-98 cm lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Mango Kids az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 5995.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Gyerek szoknya kollekció Mango Kids. Egyszerű szabású modell, mintas szövetböl készült. – Egyszerű stílus. – Szabályos derék. – Derékban rugalmas szalag. – Zárás cipzárral. – Mintás szövet: – Dekoratív fülek. – Dekoratív részlet elöl. bordás egyenes forma Skład: 45% pamut, 55% len ID produktu: 5921-SDG006 Kod producenta: 23043047

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Mango Kids kék Gyerek szoknya Marionne 74-98 cm csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák