Akció!

Levi's sötétkék Szoknya Indigo Velvet

19 990 Ft 9 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-2815415313819754 Kategória:

Levi's sötétkék Szoknya Indigo Velvet lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Levi's az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 9990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Szoknya kollekció Levi's. Egyszerű szabású modell, farmeranyagból készült. Értesítjük, hogy a Levi's terméklogójának védelmében a Levi's termékek 10%-a "üres logóval" keről forgalomba ( piros cimke, terméklogó nélkül, a nemzetközi termékvédelem "R" betűjével ) . Az üres cimke i Levi's bejegyzett, hivatalos márkajelzéseként van regisztrálva, az ilyen jelzéssel ellátott termékek is teljes értékű, eredeti termékek. Amennyiben bármilyen kétség merülne fel ezzel kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. – Egyszerű stílus. – Cipzározható zsebek. – emelt – Derék szélesség: 39,5 cm. – Vastag anyag: – Hosszúság: 59 cm. – Megadott méret: 27. alap modell egyenes forma farmer Skład: 99% pamut, 1% elasztán ID produktu: 4931-SDD044 Kod producenta: 29948.0000

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Levi's sötétkék Szoknya Indigo Velvet csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák