Akció!

Levi's fekete Ruha

29 990 Ft 25 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-25400537583635 Kategória:

Levi's fekete Ruha lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Levi's az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 25990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Levi's. Mintás szövetből készült egyenes modell. Értesítjük, hogy a Levi's terméklogójának védelmében a Levi's termékek 10%-a "üres logóval" keről forgalomba ( piros cimke, terméklogó nélkül, a nemzetközi termékvédelem "R" betűjével ) . Az üres cimke i Levi's bejegyzett, hivatalos márkajelzéseként van regisztrálva, az ilyen jelzéssel ellátott termékek is teljes értékű, eredeti termékek. Amennyiben bármilyen kétség merülne fel ezzel kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. – Egyszerű stílus. – Zárható mandzsetta az ujjakon – Kerek nyakkivágás. – Gombos hosszú rögzítés. – A vékony, hajlékony anyagból. – Mintás szövet: – Szíj mellékelve. – Hosszabb hátsórész: – Ujj hossza: 59 cm. – Hossza elöl: 87 cm. – Hossza hátul: 94 cm. – Hónalj alatti szélesség: 51 cm. – Megadott méret: S. bordás mini Skład: 100% viszkóz ID produktu: 4921-SUD05M Kod producenta: 39854.0000

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Levi's fekete Ruha csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák