Akció!

Kiss my dress rózsaszín Ruha

11 990 Ft 6 390 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-35901958494598 Kategória:

Kiss my dress rózsaszín Ruha lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Kiss My Dress az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 6390.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Kiss my dress. Sima anyagból készült Egyenes modell. – Egyszerű stílus. – Cipzáras zárás. – Anyaga: szövet. – Sima szövet. – Vékony anyag. – Dekoratív részlet elöl. – Hosszúság: 71 cm. – Hónalj alatti szélesség: 37 cm. – Megadott méret: S. alap modell mini Skład: 100% poliészter ID produktu: -70-SUD045 Kod producenta: WA17.SUD045

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Kiss my dress rózsaszín Ruha csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák