Akció!

Kiss my dress fekete Ruha

14 990 Ft 7 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-85901958466878 Kategória:

Kiss my dress fekete Ruha lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Kiss My Dress az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 7990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Kiss my dress. Illeszkedő modell készült sima szövetből. – Illesztett modell – hegyes nyakkivágás – cipzáras zárás – dekoratív varrások – Vágás van – Sima szövet – Hosszúság 89 cm. – honalj alatti szélesség 38 cm. – derék szélesség 33 cm. – megadott méretek méretben: S. alap modell midi Skład: 50% Pamut, 3% Elasztán, 47% Poliészter ID produktu: -70-SUD038 Kod producenta: WS17.SUD038

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Kiss my dress fekete Ruha csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák