Akció!

Jacqueline de Yong sötétkék Ruha

8 990 Ft 3 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-3415713618088289 Kategória:

Jacqueline de Yong sötétkék Ruha lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Jacqueline de Yong az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 3990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Jacqueline de Yong. Sima anyagból készült laza modell. – Laza modell. – Cipzáras zárás. – Dekoratív eldolgozások. – Sima anyag. – Vékony anyag. – Hosszúujjú. – Ujj hossza: 47 cm. – Hosszúság: 89 cm. – Hónalj alatti szélesség: 42 cm. – Megadott méret: S. alap modell mini Skład: 100% poliészter ID produktu: 4930-SUD073 Kod producenta: 15140313

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Jacqueline de Yong sötétkék Ruha csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák