Akció!

Hilfiger Denim fehér Ruha

44 990 Ft 24 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-18719254392466 Kategória:

Hilfiger Denim fehér Ruha lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Hilfiger Denim az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 24990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Hilfiger Denim. két réteg anyagból készült laza modell. – Laza modell. – Hegyes nyakkivágás. – Anyaga: szövet. – Dekoratív betétek. – Cipzáras zárás. – Hosszúság: 139 cm. – Hónalj alatti szélesség: 38 cm. – Megadott méret: S. alap modell maxi Skład: 100% viszkóz ID produktu: 4931-SUD179 Kod producenta: DW0DW01868

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Hilfiger Denim fehér Ruha csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák