Akció!

Haily's pirosas rózsaszín Ruha Viktoria

11 990 Ft 9 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-34060589228017 Kategória:

Haily's pirosas rózsaszín Ruha Viktoria lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Haily's az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 9990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Haily's. Mintás szövetből készült laza modell. – Laza fazon. – Húzott aljú ujjak. – Kerek nyakkivágás. – A vékony, hajlékony anyagból. – Elasztikus betéttel készült modell. – Ujj hossza: 57 cm. – Hosszúság: 137 cm. – Hónalj alatti szélesség: 48,5 cm. – Megadott méret: S. bordás midi Skład: 100% poliészter ID produktu: 4921-SUD0HI Kod producenta: LM.10121

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Haily's pirosas rózsaszín Ruha Viktoria csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák