Akció!

Guess Jeans fekete Szoknya Maja

34 990 Ft 19 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-2617613349240377 Kategória:

Guess Jeans fekete Szoknya Maja lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Guess Jeans az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 19990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Szoknya kollekció, Guess Jeans. Anyaga: kontrasztos anyagokból. – Kiszélesedő fazon – horgos és cipzáras zárás – fedett csat – Sima anyag – dekoratív fülek – dekoratív betétek – bélelt – derék szélesség 35 cm. – Hosszúság 53 cm. – Beírt méret: 26. alap modell Bőr kiterjedt forma Skład: Bélés: 100% poliészter Anyag 1: 100% poliuretán Anyag 2: 100% poliészter ID produktu: 4940-SDD009 Kod producenta: W62D06.W6ZP0

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Guess Jeans fekete Szoknya Maja csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák