Guess Jeans fehér Szoknya Elly

44 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-17613388147033 Kategória:

Guess Jeans fehér Szoknya Elly lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Guess Jeans az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 44990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Szoknya kollekció Guess Jeans. kiszélesedő szabású modell, sima szövetböl készült. – Díszes eyletekkel. – Kiszélesedő fazon. – Magasított derék. – Derékban rugalmas szalag. – A vékony, hajlékony anyagból. – Bélelt modell. – Dekoratív eldolgozások. – Derék szélesség: 31 cm. – Hosszúság: 53 cm – Megadott méret: S. alap modell kiterjedt forma Skład: 100% viszkóz ID produktu: 4921-SDD03R Kod producenta: W82D21.W9X10

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Guess Jeans fehér Szoknya Elly csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák