Akció!

G-Star Raw sötétkék Szoknya

64 990 Ft 21 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-2638718604869825 Kategória:

G-Star Raw sötétkék Szoknya lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya G-Star Raw az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 21990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Szoknya kollekció G-Star Raw. Kiszélesedő modell fazon. Készült sima szövetből. – Fazon Kiszélesedő – Sima szövet – ráncos modell – modell béléssel – derék szélesség 38 cm. – Hosszúság 65 cm. – megadott méretek méretben: 27. alap modell kiterjedt forma Skład: Bélés: 100% Poliészter Jelentős anyag: 50% Poliészter, 50% gyapjú Betétek: 100% Pamut Zseb beles: 35% Pamut, 65% Poliészter ID produktu: 4940-SDD059 Kod producenta: D03179.8307.4213

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. G-Star Raw sötétkék Szoknya csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák