Akció!

G-Star Raw piros Ruha

29 990 Ft 26 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-28719368771409 Kategória:

G-Star Raw piros Ruha lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya G-Star Raw az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 26990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció G-Star Raw. Sima kötött anyagból készült Laza modell. – Laza fazon. – Rövid, gombolós rögzítés. – Galléros modell. – Zsebek. – Vékony, rugalmas anyagból. – Hosszúság: 90 cm. – Hónalj alatti szélesség: 59 cm. – Megadott méret: S. alap modell mini Skład: 100% pamut ID produktu: 4921-SUD01F Kod producenta: D08581.9851.110

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. G-Star Raw piros Ruha csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák