Akció!

G-Star Raw krém Ruha

26 990 Ft 9 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-28718599738267 Kategória:

G-Star Raw krém Ruha lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya G-Star Raw az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 9990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció G-Star Raw. illeszkedő Anyaga mintás kötött . – Illesztett fazon – rövid ujjas – kerek nyakkivágás – Rugalmas anyag – mintás kötött árú – dekoratív részletek – honalj alatti szélesség 38 cm. – derék szélesség 35 cm. – Hosszúság 87 cm. – megadott méretek méretben: M. bordás mini Skład: 2% elasztán, 12% poliészter, 86% viszkóza ID produktu: 4941-SUD016 Kod producenta: D01171.6810.5039

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. G-Star Raw krém Ruha csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák