Akció!

Femi Pleasure többszínű Szoknya RAIN

13 990 Ft 11 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-25907809363297 Kategória:

Femi Pleasure többszínű Szoknya RAIN lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Femi Stories az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 11990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Szoknya kollekció Femi Pleasure. Kiszélesedő szabású modell, Sima Kötöttböl készült. – Kiszélesedő fazon. – Derékban hevederpántok. – Cipzározható zsebek. – Sima dzsörzé. – Befejezetlen élek. – Derék szélesség: 34 cm. – Hosszúság: 36 cm. – Megadott méret: S. alap modell kiterjedt forma Skład: 90% pamut, 10% poliészter ID produktu: 4931-SDD040 Kod producenta: RAIN

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Femi Pleasure többszínű Szoknya RAIN csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák