Akció!

Femi Pleasure többszínű Ruha

16 990 Ft 14 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-25907809329446 Kategória:

Femi Pleasure többszínű Ruha lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Femi Stories az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 14990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Femi Pleasure. Mintás kötöttből készült Laza modell. – Laza fazon. – Cipzározható zsebek. – Kerek nyakkivágás. – Vékony, rugalmas anyagból. – Mintás anyag: – Hosszúság: 84 cm. – Hónalj alatti szélesség: 43 cm. – Megadott méret: S. bordás mini Skład: Alapanyag: 5% elasztán, 95% poliészter ID produktu: 4931-SUD098 Kod producenta: MASSA

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Femi Pleasure többszínű Ruha csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák