Akció!

Femi Pleasure mentás Ruha MOLUKO

13 990 Ft 6 390 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-4590780930028 Kategória:

Femi Pleasure mentás Ruha MOLUKO lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Femi Stories az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 6390.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Femi Pleasure. illeszkedőAnyaga: sima kötött . – Illesztett modell – Sima kötött árú – befejezetlen élek – kerek nyakkivágás – díszes részek – Hosszúság 84 cm. – honalj alatti szélesség 43 cm. – megadott méretek méretben: S. alap modell mini Skład: 100% pamut ID produktu: 4941-SUD260 Kod producenta: MOLUKO.PST

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Femi Pleasure mentás Ruha MOLUKO csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák