Akció!

Diesel többszínű Ruha Wonderland

54 990 Ft 21 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-28059966527702 Kategória:

Diesel többszínű Ruha Wonderland lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Diesel az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 21990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Diesel. illeszkedő Anyaga mintás kötött . – Illesztett modell – rövid ujjas – Modell golfos – Rugalmas anyag – Anyag: kötöttáru. – dekoratív befejezések – Hosszúság 90 cm. – honalj alatti szélesség 34 cm. – megadott méretek méretben: S. bordás mini Skład: 30% pamut, 8% nejlon, 7% poliészter, 55% viszkóza ID produktu: 4941-SUD346 Kod producenta: 00SMWW.0NALH

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Diesel többszínű Ruha Wonderland csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák