Akció!

Diesel fekete Szoknya

49 990 Ft 31 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-2718058981794892 Kategória:

Diesel fekete Szoknya lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Diesel az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 31990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Szoknya kollekció Diesel. egyszerű szabású modell, Kötöttböl készült. – Egyszerű stílus. – Zárás gombbal és cipzárral. – Cipzározható zsebek. – Sima dzsörzé. – Derék szélesség: 37 cm. – Hosszúság: 58 cm. – Megadott méret: 27. alap modell egyenes forma Skład: 90% pamut, 2% elasztán, 8% poliészter ID produktu: 4931-SDD003 Kod producenta: 00SX42.0677N

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Diesel fekete Szoknya csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák