Akció!

Desigual fekete Ruha Vest Orego

35 990 Ft 20 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-3618434486016620 Kategória:

Desigual fekete Ruha Vest Orego lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Desigual az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 20990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Desigual. illeszkedő modell készült együttes sima es mintás anyagból. – Illesztett fazon – kerek nyakkivágás – cipzáras zárás – dekoratív betétek – Hosszúság 90 cm. – honalj alatti szélesség 41 cm. – megadott méretek méretben: 36. bordás mini Skład: Bélés: 100% poliészter Alapanyag: 38% pamut, 25% elasztó, 37% poliészter ID produktu: 4931-SUD262 Kod producenta: 71V2YP1

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Desigual fekete Ruha Vest Orego csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák