Calvin Klein Jeans halványszürke Ruha

39 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-68719114311514 Kategória:

Calvin Klein Jeans halványszürke Ruha lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Calvin Klein Jeans az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 39990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Calvin Klein Jeans. Kötött alkalmazással készült Laza modell. – Laza modell. – Húzott aljú ujjak. – Süllyesztett vállvonal. – Vastag anyag: – Alsó részé gumis. – Dekoratív részlet elöl. – Ujj hossza a gallértól mérve 71,5 cm. – Hosszúság: 96 cm. – Hónalj alatti szélesség: 58 cm. – Megadott méret: S. alap modell mini Skład: 100% pamut ID produktu: 4921-SUD05H Kod producenta: J20J206461

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Calvin Klein Jeans halványszürke Ruha csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák