Calvin Klein Jeans fekete Szoknya

25 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-38719113294139 Kategória:

Calvin Klein Jeans fekete Szoknya lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Calvin Klein Jeans az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 25990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Szoknya kollekció Calvin Klein Jeans. egyszerű szabású modell, Sima Kötöttböl készült. – Egyszerű stílus. – Szabályos derék. – Zsebek. – Derékban rugalmas szalag. – Derékban hevederpántok. – Vékony anyag. – Dekoratív részlet elöl. – Derék szélesség: 36 cm. – Hosszúság: 39 cm. – Megadott méret: S. alap modell egyenes forma Skład: 80% pamut, 20% poliészter ID produktu: 4921-SDD00P Kod producenta: J20J206882

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Calvin Klein Jeans fekete Szoknya csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák