Akció!

Blue Seven szőlő szinu Gyerek ruha 92-128 cm

6 390 Ft 3 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-9224055851820853 Kategória:

Blue Seven szőlő szinu Gyerek ruha 92-128 cm lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Blue Seven az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 3990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Gyerek Ruha kollekció Blue Seven. Sima kötött anyagból készült kiszélesedő modell. – Kiszélesedő fazon. – Cipzáras zárás. – Rövidujjú. – Csónaknyakú. – Sima dzsörzé. – Vékony, rugalmas anyagból. – Hosszúság: 51 cm. – Hónalj alatti szélesség: 27 cm. – Magasságnak megfelelő méretek: 92 cm. alap modell Skład: 100% pamut ID produktu: -70-SUG00A Kod producenta: 773522

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Blue Seven szőlő szinu Gyerek ruha 92-128 cm csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák