BB Harmony feher Ruha dzieciêca 62-80 cm

8 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-7422600000415491 Kategória:

BB Harmony fehér Ruha dzieciêca 62-80 cm lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya BB Harmony az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 8990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció BB Harmony. kiszélesedõ modell készült sima anyagból.l – Fazon kiszélesedõ – modell béléssel – cipzáras zárás – kerek nyakkivágás – honalj alatti szélesség 20 cm. – Hosszúság 415 cm. – Magasságnak megfelelõ méretek 68 cm. alap modell midi Skład: alapanyag: 55% pamut 45% poliészter ID produktu: 5951-SUG115 Kod producenta: suknia.pasy.kr

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. BB Harmony fehér Ruha dzieciêca 62-80 cm csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák