Answear piros Ruha Stripes Vibes

9 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-105901958586095 Kategória:

Answear piros Ruha Stripes Vibes lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya ANSWEAR az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 9990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Ruha kollekció Answear. Sima szövetből készült kiszélesedő modell. – Kiszélesedő fazon. – Süllyesztett vállvonal. – Díszes redőkkel készült modell. – Cipzár takaró. – Hosszúság: 81 cm. – Hónalj alatti szélesség: 39 cm. – Megadott méret: S. alap modell mini Skład: 100% viszkóz ID produktu: -80-SUD03O Kod producenta: LDRW333ARUBA

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Answear piros Ruha Stripes Vibes csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák