Akció!

Andy Warhol by Pepe Jeans szürke Szoknya Piyi

32 990 Ft 19 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-18434341906721 Kategória:

Andy Warhol by Pepe Jeans szürke Szoknya Piyi lehet a megfelelő a ruhásszekrényeden. Elegáns ruha vagy szoknya Andy Warhol by Pepe Jeans az eredeti darab a megjelenéséért. A márkásruházat gyűjteménye és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a ruha vagy a szoknya, akkor ez a webáruház a 19990.00 Ft. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) a ruhákkal csak a női ruhák szoknyák rangsoroljuk inspirációra és online összehasonlításra. Ebben az online áruház talál további információt a ruha vagy szoknya, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Szoknya kollekció Andy Warhol by Pepe Jeans. Egyszerű szabású modell, mintas szövetböl készült. – Egyszerű stílus. – emelt – Derékban rugalmas szalag. – A vékony, hajlékony anyagból. – Bélelt modell. – Gyűrött modell. – Derék szélesség: 33,5 cm. – Hosszúság: 71,5 cm. – Megadott méret: S. bordás egyenes forma Skład: Alapanyag: 100% poliészter Anyag 1: 75% poliészter, 5% fémszál, 20% más anyag ID produktu: 4930-SDD00U Kod producenta: AL900038

A ruhák és szoknyák minden nő alapvető felszerelései, és gyakorlatilag egész évben lehetőség van arra, hogy néhányat (alkalmi vagy formális ruha) vigyen magára. Nyáron strandrózsák szükségesek, télen valami társadalomra van szüksége (rövid vagy hosszú esti ruhák). Estélyi ruhák nem csak egy nagy estélyi ruhák, de az akció nagy részét a kényelmes és mégis elegáns koktélokkal teheti ki. Ha keres egy báli (prom) ruha, akkor nem lehet egy hosszú estélyi ruha. A szoknyák különféle változatokban kaphatók, például a sportban, ami nemcsak elegáns, hanem praktikus darabkává teszi. Andy Warhol by Pepe Jeans szürke Szoknya Piyi csak egy darab, amivel szolgálhat.

Menj át más márkás női ruhák, női szoknyák és olcsó női ruhák és szoknyák.

Egyéb női ruhák és szoknyák